Despre noi

DESPRE GEOGRAPHIX PROIECT

Construim din 2008

Suntem o echipă tânără şi dinamică, specializată atât în servicii de cadastru, cât și proiectare și consultanță tehnică pentru infrastructură în construcții (alimentare cu apă, canalizare, drumuri și poduri) dar și în proiectarea de construcții civile, industriale și agricole, dispunând de o echipa formată din ingineri proiectanți experimentați, atât pentru specialitatea drumuri și poduri, cât și pentru domeniul ingineriei civile.

S.C. GEOGRAPHIX PROIECT S.R.L., are o experiență de peste 12 ani în domeniu, având ca obiect principal de activitate “Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“, cod CAEN 7112. Suntem în continuă formare pentru a fi la zi atât cu normele legale în vigoare, cât și cu ultimele noutăți din domeniul proiectării în infrastructură și in domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole.

Oferim servicii de proiectare pentru toate fazele, începând de la realizarea documentației tehnice pentru obținerea Certificatului de Urbanism, continuând cu realizarea de studii de specialitate, întocmire Studii de Fezabilitate/Documentații de Avizare a Lucrărilor de Intervenții, elaborare documentații de obținere a avizelor/acordurilor/autorizațiilor, elaborarea Proiectului tehnic, până la obținerea autorizației de construcție DTAC, inclusiv asistență tehnică pe parcursul execuției lucrărilor.

Totodată, la cererea beneficiarului, asiguram si verificarea proiectului de către un verificator atestat MLPAT, precum şi soluţii de proiecte integrate cu specialităţi adiacente (geotehnică, arhitectură, instalaţii electrice, etc.).

Înţelegem foarte bine că orice beneficiar aşteaptă de la noi soluţii perfect echilibrate din punct de vedere economic şi al funcţionalităţilor cerute, conforme cu normele actuale de proiectare, de aceea am investit constant în cele mai noi soluţii software de proiectare asistată de calculator, susţinute de sisteme puternice de calcul, totul pentru a vă putea oferii proiecte de calitate.

Folosind metode moderne de proiectare asistată de calculator, cu soluţii software CAD performante, putem proiecta în cel mai scurt timp posibil şi cu flexibilitate mărită, ştiind din experienţă că uneori sunt necesare modificări rapide de soluţii în funcţie de necesităţile ce pot interveni în faza de executie efectivă.

Vrei o ofertă de preț?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.